EP1

JUNY-2013

En aquestes filmacions ens podeu veure en plena activitat durant la creació dels nostres edificis ambientalistes, fets a la manera de'n Friedenreich Hundertwaser. Esperem que en gaudiu tant veient-nos com nosaltres mentre treballavem!
 
 
 Juntament amb els nens i nenes d'EP2, que han fet trencadís com el feia l'Antoni Gaudí, nosaltres hem exposat els nostres edificis ambientalistes, a la manera de com els feia en Friedenreich Hundertwaser. Us agrada?MAIG-2013

30-5-2013
Hem estat treballant a en Friedenreich Hundertwaser. Feia uns edificis molt acolorits, originals i plens de sorpreses: línies corves, jardins a les teulades, ous daurats, columnes tortes... Nosaltres també hem estat fent els nostres propis edificis ambientalistes. Aquí ens podeu veure amb el resultat. A que són ben originals?

MARÇ-2013

27-4-2013
En les dues imatges que veureu a sota del mural acabat de'n Pollock, podeu contemplar el resultat final de la nostra interpretació d'una de les obres murals de'n Jackson Pollock que hem fet de manera conjunta els tres grups. Queda realment espectacular!!
A sota de les fotografies, en les filmacions, apreciareu el procés de creació. Us recomano que us fixeu en les nostres cares de felicitat i expectació. És el millor del treball!!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


14-3-2013
Aquestes són les últimes floretes que hem fet per tenir preparades per penjar al passadís així que comenci la primavera.12-3-2013
Hem començat a treballar un nou artista. Es tracta de'n Jackson Pollock. Mentre investiguem i aprenem detalls de la seva vida, la seva obra i la seva peculiar manera de pintar, us podeu entretenir pintant com ell. Cliqueu a l'enllaç!!


6-3-2013
Aquí podeu veure com queda ja acabat el nostre mural de'n Piet Mondrian.

7-3-2013
Amb el canvi de mes, comencem artista nou: en Jackson Pollock. De moment hem de fer d'investigadors per saber coses d'ell. Perquè ja hem vist alguns dels seus quadres i ens han cridat molt l'atenció!
Per si no el coneixeu, us el presentem en aquesta filmació. Trobo que, per ser la segona vegada que fem un retrat del pintor, ja ho comencem a tenir per la mà,
no us sembla? 

 


 
FEBRER-2013

28-2-2013
Aquesta és l'última filmació de la nostra interpretació de l'obre "L'Arbre Gris" de'n Piet Mondrian. Esperem que la disfruteu!27-2-2013
El mes que ve, tot i el fred que fa ara mateix, començarà la primavera. Us convidarem a veure el canvi de decoració del passadís. De moment, per anar obrint boca, ja ens hi hem posat amb la creació de flors. Com ho veieu?

21-2-2013
Amb aquesta filmació tanquem la sèrie que hem treballat sobre una de les "Composicions" de'n Piet Mondrian.20-2-2013
Una altra de les obres sobre les que hem treballat és “L’Arbre Gris”. A la filmació podeu veure l’original i les nostres pròpies interpretacions. Què us en semblen?6-2-2013
Aquesta setmana fem nosaltres d'artista. Hem fet la nostra pròpia interpretació de l'obra d'en Mondrian "Composició amb vermell, blau, groc i negre".
Tot seguit podeu veure els resultats. La primera és l'original de l'artista però..., crec que em quedo amb la diversitat de les nostres creacions. Què en penseu vosaltres?
GENER-2013

31-1-2013
En aquestes filmacions ens podeu veure aprenent els uns dels altres. Compartim la informació que hem trobat sobre en Piet Mondrian per anar omplint la fitxa de l'autor. La millor manera de construir el nostre aprenentatge és cooperar, escoltar-nos i explicar-nos.


24-1-2013
Com que ja som a primària i ens hem fet grans, estem començant a treballar un artista, la seva vida i la seva obra.
Hem començat amb en Piet Mondrian. Ja sabem distingir els quadres de la seva primera etapa (figuratius i de colors foscos) dels de la segona etapa (abstractes i de colors vius).
En quant a la seva vida, per la fotografia hem deduït que va viure fa molt temps i pel nom, que  possiblement no és d'aquí. Durant aquests dies mirarem d'esbrinar a casa més coses per poder emplenar la seva fitxa d'autor.
De moment, el que sí que hem fet és aprendre com es fa un retrat. Aquí teniu el resultat: Us presentem a en Piet Mondrian!

 

21-1-2013
Ai quin fred que fa!!
Benvinguts i benvingudes al nostre passadís hivernal!DESEMBRE-2012

7-12-2012


Ja estem confeccionant la tapa de l’àlbum de les feines que hem fet aquest trimestre a classe amb la tutora.


En aquesta filmació ens podeu veure treballant en grup amb la pintura i el cotó-fluix.
NOVEMBRE-2012

29-11-2012
En el nostre mural es pot apreciar ara la diferència entre els colors càlids i els colors freds. Què us sembla?


21-11-2012
Fa fred!
El fred és una sensació. Es pot dibuixar una sensació? Es pot transmetre la sensació de fred amb un dibuix? Nosaltres creiem que sí. Sembla mentida el que  es pot fer amb unes línies i només un color.
Voleu passar fred? Mireu la filmació!6-11-2012
En què es pot transformar un gargot?


5-11-2012

Aquest és el nostre mural actualitzat amb els temes dels colors de la tardor que hem estat treballant a l’aula.


1-11-2012
En aquesta filmació podeu veure el resultat de la composició amb colors de la tardor.


OCTUBRE-2012

31-10-2012
En aquesta activitat utilitzem per primera vegada les ceres toves. Gaudim de la nova textura tot experimentant i ens familiaritzem amb les seves qualitats.
18-10-2012
Quina millor manera de treballar els colors de la tardor que amb un collage? A la fotografia ens podeu veure treballant. Al video podeu gaudir del resultat.
16-10-2012
Ja hem guarnit de Tardor el nostre passadís, voleu fer una passejada?
10-10-2012

Com podeu veure ens agrada treballar amb elements naturals. Desperta la nostra creativitat. Estem creant una composició amb fulles de la Tardor. Per donar-li un aspecte diferent i evitar que les fulles es desenganxin, acabem la feina amb un fi vel de paper per sobre que fixem amb vernís. A continuació d'aquesta fotografía, podeu apreciar els resultats en un video.
9-10-2012

Hem començat a treballar els colors de la tardor i a preparar la decoració del nostre passadís.7-10-2012

Ja hem enllestit la feina de creació amb figures geomètriques. L'última activitat va ser crear el nostre propi joc de "peces" per fer dibuixos amb ell.
De tot el que hem anat fent, hi tenim una petita mostra exposada al nostre mural de passadís, ho voleu veure?2-10-2012
Benvinguts i benvingudes a aquest nou curs.
Els nens i nenes d’EP1 hem començat amb força i estem molt creatius. Vosaltres, en aquest dibuix, potser només veieu un parell de cercles, però mireu tot el que podem veure nosaltres:
Juguem una mica més, què veieu aquí?I us heu parat a pensar el que dónen de sí un parell de rectangles? La imaginació al poder!!

MAIG-2012

Durant aquest curs hem apostat fort pel treball cooperatiu i en grup. Aquesta manera de treballar, a més d’afavorir l’aprenentatge compartit, fa possible la creació en grans fortmats: les garlandes de tardor al passadís, el mural d’en Pollock, l'edifici ambientalista d’en Hundertwasser...

És pot ser aquest últim el que ens ha cridat més l’atenció, i per això ens ha agradat fotografiar-nos amb ell.