EP2

JUNY-2013

En aquestes filmacions ens podeu veure treballant, en plena feina de creació del trencadís. Va ser una experiència molt interessant i divertida. Esperem que en gaudiu tant mentre ho veieu com vam gaudir nosaltres quan ho feiem!
 
 
 Juntament amb els nens i nenes d'EP1, que han fet edificis ambientalistes a la manera de com els feia en Friedenreich Hundertwaser, nosaltres hem exposat el nostre trencadís, tal i com el feia l'Antoni Gaudí. Us agrada?3-6-2013
Hem estat treballant l'Antoni Gaudí. El que més ens ha cridat l'atenció és el trencadís. Així que ens hem posat nosaltres mateixos a fer-ne. Ho hem fet en grup. Ens voleu veure amb el resultat final?


MAIG-2013

30-5-2013
Aquest és el resultat final de l'obra de gran fomat que vam fer, de manera cooperativa, juntament amb els nens i les nenes de les classes d'EP3 per treballar l'Andy Warhol. També la podeu veure exposada a l'entrada de l'escola. És expectacular!!ABRIL-2013

16-4-2013
En aquestes filmacions podeu apreciar el detall del treball serigrafiat de les papallones. 

 

2-4-2013
Aquí podeu veure el mural de l'Andy Warhol ja complet.1-4-2013
Com que el día de l'última sessió la gespa ja era seca, vam poder treballar en contacte directe amb la natura.
 
 
 
 


MARÇ-2013

18-3-2013
En aquestes filmacions descubrireu com treballem a l'aire lliure.

 
 15-3-2013
Aquesta és una altra ocasió en la que hem sortit a dibuixar del natural.
A les fotografies ens podeu veure treballar. En la filmació, el resultat de la nostra feina. 


14-3-2013
Avuí ha fet sol i hem pogut sortir al jardí per dibuixar del natural. Abans de sortir hem tingut una conversa sobre com fixar-nos en els detalls del les coses i la manera de trobar colors que no tenim.
Hem fet una primera observació conjunta de tres arbres diferents: un arbre amb fulles, una palmera i un arbre sense fulles. En acabar l'observació, cadascú ha escollit el que més li ha agradat per dibuixar i ens hem posat a treballar.
Aquí ens podeu veure en plena feina de concentració i observació. 
 
Aquest és el resultat de la nostra feina: 
En aquesta altra filmació veureu com estem de concentrats mentre dibuixem del natural, aquesta vegada, degut a la pluja, dins de l'aula. Ni les inclemències del temps ens poden aturar!!
 

 13-3-2013
Per dibuixar del natural hem d'aprendre a dibuixar el que veiem, no el que sabem. És un treball de molta concentració on hem de parar atenció a tots els petits detalls.
La idea era fer-ho al jardí, però com que s'ha posat a ploure, hem portat el jardí a l'alula.

 
I en aquesta filmació podeu veure el resultat:
 
 

11-3-2013
Ens voleu veure en acció a tots plegats? Així és el treball compartit: enriquidor i divertit!!

 


 

 


8-3-2013
I aquí estan els últims en participar d'aquesta experiència tan enriquidora. Quan muntem totes les parts, us farem partíceps del resultat final.


  


7-3-2013
Aquí teniu un altre parell de grups treballant la mar de bé!


6-3-2013
A l'escola hi ha un altre curs que també està treballant l'Andy Warhol. Es tracta dels nens i nenes de les classes dels Cargols, les Formigues i les Tortugues. Ens ha semblat bona idea col·laborar plegats en un projecte comú. Us anirem passant les fotografies tant del procés com dels resultats parcials i del final quan estigui del tot acabat. Ja veureu, ja...
Ah!, M'oblidava... Aquesta vegada el protagonista és..., a veure sí ho endevineu!


FEBRER-2013

22-2-2013
Estem fets uns artistes!! I, a més, ens hem retratat com si fóssim famosos, a la manera com ho feia l’Andy Warhol. Mireu què “wap@s” que estem!!

 


1-2-2013
En aquestes filmacions ens podeu veure aprenent els uns dels altres. Compartim la informació que hem trobat sobre l’Andy Warhol per anar omplint la fitxa de l’autor. La millor manera de construir el nostre aprenentatge és cooperar, escoltar-nos i explicar-nos.GENER-2013

25-1-2013
Per fi hem començant a treballar un artista, la seva vida i la seva obra.
Hem començat amb l'Andy Warhol. Ens ha sobtat molt la seva manera de pintar: acoloria fotografies!
També sabem que era molt popular a la seva època, ja que molts personatges famosos van voler que els fes un retrat.
En quant a la seva vida, encara hem d'esbrinar moltes coses. Durant aquests dies farem de detectius a casa per poder emplenar la seva fitxa d'autor.
De moment, el que sí que hem fet és el seu retrat. Aquí teniu el resultat: Us presentem a l'Andy Warhol!DESEMBRE-2012

7-12-0212
Una altra cosa que fem en arribar aquestes dates és la tapa de l’àlbum de les feines que hem fet a classe durant aquest trimestre.
La nostra tapa és molt espectacular! En aquest vídeos podeu apreciar tot el procés de creació. La tapa acabada la veureu quan la portem a casa.
 


NOVEMBRE-2012

29-11-2012
Ja tenim el passadís ben guarnit de Nadal! Us agrada com queda el que hem fet?27-11-201


Com que aquesta setmana és la primera d’Advent, ja hem començat a preparar els guarniments de Nadal per canviar la decoració del passadís i ambientar l’escola.
Hem fet grups i ens hem hagut d’organitzar per pintar les figures d’un pessebre gegant que penjarem del sostre. Com que la figura es veurà igual per davant i per darrera, acordàvem els colors a utilitzar en cadascuna de les parts.
També hem enganxat un paper d’embalar al mig per fer gruix i ens hem organitzat per retallar-les. Ja veureu quan estigui acabat, farà molt de goig!

17-11-2012
Per tal d'afavorir el desenvolupament de l’habilitat manual, aquesta setmana hem treballat l’Origami: Plegat de paper.
A la filmació podeu veure el procés i a les dues fotografies el resultat.
Ha estat una experiència molt divertida!


1-11-2012
En aquesta filmació podeu veure el resultat de treballar la proporció en la figura humana. El fet de "vestir" els nostres personatges ha fet la feina molt més atractiva. Per un dia hem fet de disenyadors.OCTUBRE-2012

31-10-2012


Com heu pogut veure, estem treballant amb roba. És un material nou i que dona molt de joc a la imaginació. Tot i que el treball és individual, compartim, intercanviem i ens ajudem. És un procés molt interessant.


26-10-2012

Per tal de treballar les proporcions en el dibuix de la figura humana, hem creat un personatge i l'hem vestit.22-10-2012

Recordeu els panells de colors de la tardor que vam estar fent? En la fotografia els podeu veure formant part de la decoració del passadís.
Us ve de gust passejar per un bosc de tardor?I aquí teniu el nostre mural actualitzat amb algunes de les creacions més imaginatives.
19-10-2012

Avuí podeu veure com és el procés de creació del conte inacabat.18-10-2012

De imaginació, tots en tenim molta. Ho voleu veure?Aquest és el nostre mural de passadís dedicat als sentits i la imaginació. En un moment o altre del curs, tots hi exposem alguna de les nostres creacions.
Aquest és el mural sencer.

Des d'aquí veiem el "Toco"...
...i des d'aquí veiem el "Miro".


7-10-2012

Per treballar la creativitat, ens hem hagut d'inventar el final d'una història: Primer l'hem escrit i després ho hem il·lustrat. Aquest és el resultat:

                               
 SETEMBRE-2012

27-9-2012
Aquesta setmana hem començat a experimentar amb els colors de la tardor.
Juntament amb els nens i les nenes d'EP3 decorarem el passadís simulant un bosc. Nosaltres ens encarreguem dels troncs dels arbres que penjaran del sostre. En aquesta petita filmació podeu veure el procés de creació:


20-09-2012

Benvinguts i benvingudes de nou a aquest espai de creació.
Els nens i nenes d'EP2 hem estat experimentant amb els sentits: hem dibuixat objectes sense veure'ls, només tocant-los, i després els hem dibuixat mirant-los. Voleu veure el resultat? És el "Toco-Miro".JUNY-2012


Hem acabat el curs amb una activitat on hem aplicat els nostres coneixements sobre el dibuix del natural: Hem creat el retrat d’un company de l’aula.
En acabar li hem regalat com a comiat de curs.
A continuació podeu veure quin ha estat el resultat i ho podeu comparar amb el model real, és força impactant!!
MAIG-2012

El que més ens ha agradat d'aquest curs, a més del treball amb els artistes, és la gran varietat de tècniques que hem utilitzat en les nostres creacions.
Hem fet des de dibuix del natural fins a màgia amb les pintures!